Det här är Assentra Consulting

Assentra Consulting arbetar med kommersiell utveckling av handelsplatser. Verksamheten är inriktad på stadsplanering, konceptutveckling, marknadsföring och positionering av köpcentrum, stadskärnor och handelsområden. Steen & Ström har anlitat Assentra för utvecklingsprojektet Galleria Boulevard i Kristianstad. Sandvikens kommun och Kiruna kommun har anlitat Assentra för sina stadsutvecklingsprojekt. Sundbybergs stadskärneförening valde 2017 Christina Blomberg till ny ordförande. Sedan 2016 arbetar Christina även som konsult åt WSP Analys & Strategi.

Christina Blomberg - Fastighetskonsult

Christina Blomberg har en gedigen erfarenhet av dagligvaru- och detaljhandel samt hotell- och restaurangbranschen. Christina har som affärsområdeschef på Coop Sverige drivit restaurang- och fast food-verksamheter på en lång rad köpcentrum och handelsplatser runtom i Sverige. Under de senaste sex åren har hon arbetat för fastighetsägaren Steen & Ström med konceptutveckling och marknadsföring av både befintliga köpcentrum och nybyggnadsprojekt. Därefter har uppdragen mer och mer inriktats på stadskärnor och platsutveckling.

Christina har en utbildning inom Advanced Center Management från KTH och är civilekonom med fördjupning inom marknadsföring från Handelshögskolan i Göteborg. Christina har även studerat varumärkesutveckling på Berghs School of Communication och Handelshögskolan i Oslo.

Christina fungerar ofta som projektledare och med sitt stora nätverk av samarbetspartners, byråer och leverantörer kan lämpliga arbetsgrupper effektivt sättas samman för en rad olika uppdrag.